Moonsun är nyfiken på Cecilia Kores

Moonsun är nyfiken på Cecilia Kores

Cecilia Kores är tjejen som, efter en resa till Indien, valde bort en karriär i finansbranschen. Efter studier på Handelshögskolan i Stockholm valde hon istället att följa sin passion. Idag driver hon Mumbaistockholm, som säljer äkta smycken på nätet. Men i tidningen New York Times är det hennes egen pod Smyckespodden som hyllas som en av de fyra främsta juvelpoddarna internationellt. Moonsun inspireras av Cecilias underbara energi och delar hennes starka förankring i hållbarhet och naturlig skönhet, vi blev så nyfikna på hennes svar på våra fem frågor:

 

Beskriv dig själv med tre ord

Guldkant på livet!
Älskar estetik, kreativitet och att njuta av livet - vare sig det handlar om att gå ut i morgonrocken och plocka in blommor en tidig morgon med kaffekoppen i hand, umgås med människor som gör mig glad, bära vackra smycken och kläder även om jag bara skrotar runt hemma, lyssna på en favoritpodd medan jag lagar vardagsmat eller att pussa massa på min kille, vår hund och vår dotter!  

 

Vad fyller dina dagar just nu?

Nyrekrytering, trädgård, familjen 
 

Hur ser en perfekt dag ut för dig?

En dag hemma i trädgården med familjen. Vår tvååriga dotter "vattnar" alla krukor med vattenslangen och gräver med sin spade i grusgången, min kille fixar något som behövs fixas på bil eller hus och jag gräver i rabatterna. Självklart tar vi paus för både förmiddagsfika, en härlig lunch och eftermiddagsglass - allra helst ihop med vänner som spontant kommit förbi!

 

Vad är ditt bästa vardagstips för bättre hälsa och balans?

Fick det till fem tips! 
Var mycket ute - för några år sedan älskade jag att börja dagen med att gå en promenad, gärna runt Djurgården, och sedan sitta och dricka kaffe i solen och titta på folk. Nu är det bästa jag vet att vara i trädgården!
Laga mat - det ger sådan livskvalitet för dig och alla runt dig 
Bo ihop med människor du älskar
Sov ordentligt - ställ väckarklocka så sällan som möjligt
Om du inte redan har - så utveckla intressen du blir glad av 

Vilken av Moonsuns produkter är din favorit? 

Moonsun Body Scrub är helt underbar! Så mjukgörande för min torra hud. Jag letar ständigt efter bra mjukgörande krämer och denna scrub är magisk både i duschen och efteråt. 

              

 Cecilia älskar sin trädgård och har också låtit göra smycken inspirerade av den

 

Här hittar du Instagram för Smyckespodden och Mumbaistockholm
Och självklart vårt eget Instagram - Välkommen in till Moonsunorganic
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Her finder du Moonsun Organics' dejlige produkter.