Moonsun är nyfiken på Simone Pohjolainen - Down Town Camper

Moonsun är nyfiken på Simone Pohjolainen - Down Town Camper

Med magisk utsikt över centrala Stockholm ligger The Nest, en unik wellnessavdelning inrymt i hotellet Down Town Camper. Det är Simone Pohjolainen, i egenskap av Wellness & Lifestyle Manager, som ansvarar för att besöket blir en minnesvärd upplevelse. 

The Nest är ingen vanlig retreat, utan målet är att besökaren ska bli boostad både på insidan och utsidan. Hållbarhet och nyfikenhet är i fokus och som besökare erbjuds du en magisk DIY-behandling (Do It Yourself), med Moonsuns ljuvliga produkter, guidad av The Nest men utförd av dig själv. Moonsun blev nyfikna på Simone och fick nöjet att ställa fem korta frågor i vår serie Nyfiken på där vi träffar personer som inspirerar oss.

 

1. Beskriv dig själv med tre ord

Varm, idéspruta och en doer.

2. Vad fyller dina dagar just nu?

Just nu är det mycket fokus på att skapa mer kännedom om The Nest och få in Stockholmaren till oss så vi får visa vår fina Urban Retreat. Jag lägger också mycket tid på att finjustera alla detaljer kring service, kommunikation, varumärke och upplevelse för att vi ska leverera en produkt och service i världsklass och sätta rätt förväntningar för gästen när de kommer hit. Det finns alltid massor man kan bli bättre på!

3. Hur ser en perfekt dag ut för dig?

En dynamisk dag. Jag får energi av att ingen dag är den andra lik! Jag älskar dagar där jag har en blandning mellan interna möten med härliga kollegor (gärna med fokus på utveckling och branding), en lunch ute, tid för att sitta ner med nån i mitt team och sen avsluta med lite admin. Det bästa med mitt jobb är att jag får träffa så många olika kreativa människor och tillsammans göra Downtown Camper ännu mera spännande.

4. Vad är ditt bästa vardagstips för bättre hälsa och balans?

Sov ordentligt, Säkerställ att du har en bra ledare på arbetet som lirar med dina värderingar, drick mycket vatten och unna dig! 

5. Vilken är din favorit bland Moonsuns produkter?

Min absoluta favorit som jag använder varje dag är Face Oil. Känner mig fräsch! Och sen Face Mist på jobbet! Nästa test blir Body Scrub som alla våra gäster hyllar 😊

 

Vill du komma i kontakt med Simone - connecta på Linkedin

Vill du veta mer om Down Town Camper - följ dem på Instagram

Boka din egen stund på The Nest wellness 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Her finder du Moonsun Organics' dejlige produkter.