P-O Osbeck i närbild

Moonsun är nyfiken på P-O Osbeck - en holistisk hälsostrateg

 

Med en kraft utöver det vanliga kämpar P-O Osbeck för att få företag att förstå att det lönar sig att ge förutsättningar för sina anställda att leva hälsosamt. Han är en välbekant profil inom modern företagshälsovård med flera tusen följare på Linkedin. P-O håller föreläsningar med smittande entusiasm och de som följer honom på Linkedin matas regelbundet med forskningsrapporter och intressanta undersökningar som bevisar vikten av ett proaktivt hälsoarbete ute på våra arbetsplatser. P-O har just börjat ett nytt arbete som affärsutvecklare på Champion Health i Norden där man genom en proaktiv, datadriven och personifierad lösning hjälper företag och dess medarbetare att optimera sitt välbefinnande utifrån deras egna förutsättningar och mål. På Moonsun inspireras vi ofta av P-O´s holistiska syn på hälsa och delar hans engagemang för hälsobringande initiativ utifrån varje människas förutsättningar, därför mötte vi honom för en kort intervju i vår serie Nyfiken på... där vi möter människor som vi inspireras av. 

1. Beskriv dig själv med tre ord

Nyfiken - Jag är alltid intresserad av att lära mig och utforska nya saker

Empatisk - Att försöka förstå andra människors perspektiv och känslor ligger mig varmt om hjärtat.

Pålitlig - Jag strävar alltid efter att vara pålitlig och hålla mina löften till andra

 

2. Vad fyller dina dagar just nu?

Att prioritera det som verkligen betyder mest för mig har varit avgörande, och för mig handlar det om min familj, min hälsa och min profession. Att ha en treåring hemma innebär att dagarna är både varierande och utmanande, men framförallt en tid fylld med glädje, kärlek och utveckling. Vi har en aktiv livsstil och stöttar varandra i det, bl a genom att ha en gemensam PT. Professionellt har jag precis påbörjat en ny roll som affärsutvecklare på Champion Health i Norden, ett företag och mission jag brinner för. 

3. Hur ser en perfekt dag ut för dig?

Om jag får välja - och det får jag ju här - börjar det med ett uppfriskande dopp i havet, följt av en kopp starkt kaffe och en stunds läsning för att få inspiration och insikter. Att sedan tillbringa tid med min familj, engagera mig i meningsfullt arbete och känna att jag gör skillnad för andra är vad som ger mig energi och glädje. Att avsluta dagen med en livlig konsert är pricken över i för mig.

4. Vad är ditt bästa vardagstips för bättre hälsa och balans?

För mig är hälsa holistiskt - det handlar om att ta hand om vårt fysiska, mentala och sociala välbefinnande. 

Sov som ett barn: minst 7-8 timmars sömn per natt

Varje steg räknas: Hitta en form av rörelse som DU trivs med och gör den till din vardag.

Ät näringsriktig mat: ät balanserade måltider med hela, naturliga livsmedel som ger näring åt hela kroppen

Nära och kära: vi är sociala varelser, och ett telefonsamtal kan göra allt för någon i din närhet

Fokusera på tacksamhet: för mig har det varit en game changer, speciellt i en allt oroligare värld. jag använder själv en enkel anteckningsbok för att skriva ned mina tankar.

 

5. Vilken är din favorit bland Moonsuns produkter?

Med min aktiva livsstil är det viktigt för mig att vårda min hud på bästa möjliga sätt. Därför är jag mycket imponerad av Moonsuns Body Lotion. Den absorberas snabbt och har en långvarig fuktgivande effekt vilket gör den till ett viktigt inslag i min dagliga hudvårdsrutin.

Vill du veta mer om hälsostrategi och vad det innebär rekommenderar vi dig att följa P-O på Linkedin

Blir du nyfiken på Champion Health kan du läsa mer här

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Her finder du Moonsun Organics' dejlige produkter.