Thérèse Lundquist ansikte

Moonsun är nyfiken på Thérèse Lundquist - entreprenör med siktet på hållbarhet

 

Det sprudlar om Thérèse Lundquist, snart öppnar hennes hub Green Little Heart för hållbara produkter och tjänster i fysiska lokaler på Södermalm i Stockholm. En fantastisk plats dit Moonsun Organic nu även valt att flytta in.

Green Little Heart har hittills varit en digital marknadsplats med över 140 registrerade varumärken, men nu förstärker man även med fysisk närvaro. Tanken är att det ska bli en självklar plats för hållbar konsumtion, inspiration och kunskap. Med en bakgrund med över 25 år i tech och start-up världen tror vi att Thérèse har väldigt goda förutsättningar att driva sin idé om en grönare och skönare värld via Green Little Heart.

Moonsun träffade Thérèse för att ställa 5 snabba frågor i vår intervjuserie Nyfiken på, där vi möter människor som vi inspireras av. Och hur glada blev vi inte när vi fick höra att Moonsun Hair Conditioner är som magi för Thérèse supercoola och vackra hår!

 

 1. Beskriv dig själv med tre ord

 Modig, målmedveten och spirituell

 

 2. Vad fyller dina dagar just nu?

Just nu håller vi som bäst på att flytta in Green Little Heart i nya lokaler på Swedenborgsgatan 2 (hörnbutiken) nära Mariatorget, så det är fullt fokus på det. Annars jobbar jag mest med att utveckla vår Impact plattform – med allt var det innebär med nya brands, utveckla tekniken och attrahera medvetna kunder.

 

3. Hur ser en perfekt dag ut för dig?

Jag springer på morgonen med Maxi, familjens dvärgpudel, sedan är det frukost, alltid samma sak; ett fröknäcke och avokado och nybryggt starkt kaffe, dagens enda kopp. Sedan blir det några timmar framför datorn och eftermiddagen ägnas med fördel åt givande fysiska möten. Så trött på att alla digitala möten även om det är extremt effektivt, men jag har ett sug efter det mänskliga och fysiska har jag märkt.

 

4. Vad är ditt bästa vardagstips för bättre hälsa och balans?

Lyssna på signaler från ditt kropp. Säkerställ att du kan höra när din kropp skickar signaler. För att kunna höra måste man vara i rätt läge, vilket betyder låga kortisolnivåer och att hjärta och hjärna får möjlighet att samverka.

 

5. Vilken är din favorit bland Moonsuns produkter?

Det är Bodyscrubben, den är helt ljuvlig! Sedan gillar jag också verkligen balsamet, jag har torrt lockigt hår och Moonsuns Balsam är magi för mitt hår!

 

Vill du komma i kontakt med Thérèse Linkedin

Besök Green Little Heart här eller på Swedenborgsgatan 2 i Stockholm

Följ Green Little Heart på Instagram

Följ Moonsun Organic på Instagram

Vill du också testa Moonsuns Conditioner eller Body Scrub

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

Her finder du Moonsun Organics' dejlige produkter.