Moonsun Face Cream och Vitamin C Serum har flera användningsområden

Moonsun Face Cream och Vitamin C Serum har flera användningsområden

En viktig del i Moonsuns hållbarhetslinje är att en produkt ska kunna uppfylla flera behov. Det handlar dels om att vi behöver konsumera mindre antal förpackningar generellt, men också att det finns ett val för den som inte har möjlighet att köpa flera hudvårdande produkter samtidigt. Här kan du läsa om vilka olika användningsområden som Face Cream och Vitamin C Serum har. Du kan också läsa om detta på varje produkt i Moonsuns butik under fliken Användning.

 

Face Cream 

Den dagliga ansiktskrämen Face Cream är en fyllig och balanserande ansiktskräm som gör din hud spänstig och len samtidigt som den tillför fukt på djupet. Moonsuns ansiktskräm är framtagen för att ge optimalt med näring till din hud, men också verka stimulerande för cellförnyelsen. Face Cream innehåller bland annat havtorn, macadamiaolja och kakaosmör. Doften kommer från eteriska oljor av lindblom och neroli, som inte bara ger krämen en diskret och elegant doft utan även tillför fukt och verkar sammandragande på porer och kapilärer.

Moonsun Face Cream används både som dag- och nattkräm, och vill du ha en extra näringsboost inför natten tillsätter du 2-3 droppar Face Oil. Du behöver inte heller köpa en särskild ögonkräm eftersom vår Face Cream fungerar utmärkt som det. Klappa in en liten mängd, ungefär ett knappnålshuvud, runt ögat och följ ögonbenet.

Ibland känns huden torr och trist, speciellt under vinterhalvåret, då kan en aktiverande ansiktsmask göra susen. Blanda lika delar Face Cream och Vitamin C Serum och applicera över ansikte, hals och dekolletage. Lägg gärna på en sval handduk på ansiktet och låt krämen verka 10 min. Massera därefter in eventuellt överflöd i huden. Hurra säger ansiktet och humöret!


Vitamin C Serum

En exklusiv sammansättning av C vitamin, aloe vera, havtorn, lindblomma och neroli gör detta serum till en riktig vitaminbomb, som skyddar huden mot fria radikaler och förebygger för tidigt åldrande som torrhetslinjer, minskad elasticitet och pigmentering. Vitamin C Serum hjälper till att ge huden lyster, en jämnare och klarare hudton och rikligt med fukt. Med sin uppklarnande effekt är serumet även utmärkt till ärr, pigmentering och acnehud. Bäst effekt får du om du börjar morgonen med att applicera Vitamin C serum. Och varför inte komplettera med att dricka ett glas rumsvarmt vatten med lite citronsaft i för extra morgonboost!

Även serumet kan användas som en uppstramande ögonkräm, du behöver bara försiktigt klappa in en liten mängd, ungefär ett knappnålshuvud, runt ögat. Följ ögonbenet. 

I vintertorrt hår kan Vitamin C Serum öka lyster och minska hårets frissighet. Du applicerar det då bäst i vått hår från mitten av hårlängden och ut till topparna innan du stylar håret.

Ovan gav vi tips på en aktiverande ansiktsmask, men ibland behöver man precis det motsatta. För en lugnande och fuktgivande ansiktsmask blandar du istället lika delar Vitamin C Serum och Face Oil. Glöm inte att även applicera på hals och dekolletage. Sätt på en lugn och skön musik, och låt masken verka i ca 10 minuter, massera sedan in eventuellt överflöd i huden. Himmelskt!

Slutligen måste vi bara tipsa om att Vitamin C Serum är absolut magiskt som After Sun Gel - massera in en pump serum i huden efter en dag i solen och du hjälper huden att lugna sig efter solens utmanande strålar. 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

Täältä löydät Moonsun Organicsin ihania tuotteita.