Maria Forssén glad på Stockholm Beuaty Week

Moonsun är nyfiken på Maria Forssén - en livsnjutande nätverksqueen

Maria Forssén är eldsjälen bakom Stockholm Beauty Week,  en samlingsplats för personlig skönhet sedan 2014. Och det är just devisen "Beauty as you are" som Maria menar är kärnan i konceptet. Ambitionen med Stockholm Beauty Week är att inspirera och skapa förutsättningar för nya affärsmöjligheter och samarbeten inom branschen. Med Marias devis "good people makes good business" är vi på Moonsun en av Marias beundrare. Vi fick tillfälle att ställa 5 snabba frågor till denna härliga livsnjutare och nätverksqueen.

 

1. Beskriv dig själv med tre ord

Öppen, nyfiken, livsnjutare

 

2. Vad fyller dina dagar just nu?

Spännande möten och kontakter inför vårens mässa Stockholm Beauty Week som i vår firar 10 år.

 

3. Hur ser en perfekt dag ut för dig?

Ja vad är en perfekt dag, svår fråga. Perfekt är ju lite olika beroende på vilken sinnesstämning man är i. Ibland är bra workflow ultimat, alltid kul med kontakter som vill vara med på mässan. Gillar verkligen bra samtal med människor, att dansa i en bar eller hemma i vardagsrummet. Jag jobbade med musik en gång i tiden och vill gärna jobba mer med musik igen. Den bästa av dagar; vakna upp med bra utsikt, långsam frukost, korsord, ut i naturen, helst tennis och sen bad i havet - varför inte med Moonsuns produkter!

 

4. Vad är ditt bästa vardagstips för bättre hälsa och balans?

Gör saker som gör dig glad. Var med människor som gör dig glad. Ge ansvar. Bjud på idéer, det finns så många. Alla kan ej göra allt. Var envis med måtta – minsta möjliga motstånd är en bra regel. Sen brukar jag alltid tänka en bra mix mellan in (inåt, tänka, skapa, producera, administrera) och utåt – möten, ringa, bollplank med andra etc. En balans mellan in och ut!

 

5. Vilken är din favorit av Moonsuns produkter?

Har inte provat alla, men älskar Body & Hair Soap – doften är oslagbar. Gillar även Beeswax Body Oil för färgen, konsistensen, resultatet.

 

Vi hoppas att vi ses på Stockholm Beauty Week  på Berns den 28 maj

Vill du komma i kontakt med Maria når du henne på mail: maria@stockholmbeautyweek.se

Följ gärna Stockholm Beauty Week på Instagram @stockholmbeautyweek

Läs gärna också intervjun med Johanna Bjurström 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

Täältä löydät Moonsun Organicsin ihania tuotteita.