Använd naturen för en lugn semester

Använd naturen för en lugn semester

Semestern är den perfekta tiden att dra sig tillbaka från vardagens stress och verkligen koppla av. Men alltför ofta gör vi upp storslagna planer och helt plötsligt blir även semestern en prestation. Försök att dra ner på tempot och låt naturen istället bli din semestervän en stund varje dag. Välj den tid på dagen som passar dig bäst för att "bara vara". Här är några tips på hur du kan skapa en semester i harmoni och låta naturen hjälpa till att återhämta dig och göra dig vackrare.

 

1. Morgonpromenader i naturen

Börja dagen med en lugn promenad i skogen, vid havet eller i en närliggande park. Den friska luften och naturens lugnande ljud hjälper till att sänka stressnivåerna och ger dig en bra energiboost för dagen. Stanna till och uppmärksamma alla ljud som omger dig, kanske hör du en fågel du aldrig tidigare uppmärksammat. 

 

2. Yoga på stranden eller i skogen

Yoga är ett fantastiskt sätt att koppla av och centrera ditt sinne. Ta din yogamatta till stranden eller en skuggig glänta i skogen och njut av naturens omgivningar medan du sträcker ut och stärker din kropp. Avsluta din yogasession med att droppa några droppar Moonsun Face Oil i handen, gnugga försiktigt och sätt händerna framför näsan och ta ett djupt andetag, det förlänger känslan av avslappning och välbefinnande.

  

3. Picknick med naturliga smaker

 En picknick är ett härligt sätt att tillbringa tid ute i naturen. Packa en korg med dina favorit-snacks och hitta en vacker plats att slå dig ner på. Använd tiden för att verkligen vara närvarande och njuta av naturens skönhet och långsamt smaka dina godsaker. Kanske tillsammans med någon du tycker om?

 

4. Kvällsbad vid sjön eller havet

Inget kan jämföras med ett kvällsbad i en sjö eller havet för att verkligen känna sig förnyad och avslappnad. Vattnets lugnande egenskaper kombinerat med solnedgångens stillhet skapar en magisk stund. Tvåla in dig med Moonsun Body and Hair Soap, som naturligt förenas med vattnet och lämnar dig ren och fräsch. 

 

5. Meditativa stunder i solnedgången

Avsluta dagen med en meditation medan solen går ner. Hitta en lugn plats, kanske på en klippa med utsikt över vattnet eller en äng fylld med blommor. Sitt bekvämt och andas djupt medan du låter dagens händelser fylla dig med tacksamhet. Kanske tar du hjälp av en klick Beeswax Body Oil som du smörjer in dina händer och armar med, samtidigt som du drar in doft och lugn i ditt system. 

 

Skönhet kommer inifrån 

Att kombinera en stund i naturen under din semester hjälper dig att stress av. Ge dig själv gåvan av avkoppling och naturlig skönhet denna semester. Kom ihåg att den vackraste skönheten kommer inifrån. Kanske kan även Moonsun få vara din följeslagare på din semester, med sina naturliga ingredienser samspelar produkterna med naturen.

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Her finner du Moonsun Organics sine herlige produkter.