Johanna Bjurström

Moonsun är nyfiken på Johanna Bjurström - en ödmjuk Superhero

Johanna Bjurström är en av de främsta auktoriteterna inom naturlig hudvård i Sverige, vi har sett henne i tv-soffan, på tidningsomslag, som föreläsare och hon har även skrivit boken Happy skin: ung hud hela livet. Med ett förflutet som fotbollsspelare, deltagare i Fröken Sverige och grundare till flera bolag har hon hela tiden utvecklats i förmågan att ta vara på chanserna i livet. Idag hjälper hon andra entreprenörer att skapa framgång via sitt program Superhero Entrepreneur Method™

 

Moonsun Organic möter en inspirerande Johanna för att ställa våra fem frågor:

1. Beskriv dig själv med tre ord

Humoristisk, omtänksam och målmedveten

2. Vad fyller dina dagar just nu?

Jag håller på att producera mitt nya Superhero Entrepreneur Program för entreprenörer, så de kan växa och skala sin business och leva sitt drömliv

3. Hur ser en perfekt dag ut för dig?

Min perfekta dag börjar med mina morgonrutiner som består av träning, meditation, och skriva samt lyssna på något inspirerande.Sedan är mitt entreprenörsliv fullt av roliga saker som att utveckla både mitt och andras företag. Jag älskar att se andra växa och nå sina mål - det lyfter min dag! Jag är också en person som älskar att resa, så workcation blir det gärna i varma länder där solen är.

4. Vad är ditt bästa vardagstips för bättre hälsa och balans?

Mina bästa tips är att djupandas, meditera och öka upp med minst 50% grönsaker på min tallrik varje måltid - det ger mig en bra balans i livet

5. Vilken är din favorit bland Moonsuns produkter?

Åh, svårt att välja, jag älskar dem alla :) Men om jag måste välja en så tycker jag att rengöringsmjölken Cleansing Cream är fantastisk!

 

Vill du komma i kontakt med Johanna och/ eller läsa mer om hennes Superhero Entrepreneur Program klicka här

Följ Johanna på Instagram 

Vill du också skaffa Johannas favoritprodukt Cleansing Cream klicka här

 
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Her finner du Moonsun Organics sine herlige produkter.