Bee Friday - Beeswax Body Oil

Black Friday blir Bee Friday hos Moonsun Organic

Moonsun Organic of Sweden lanserar stolt Bee Friday-kampanjen för att rädda vilda bin och stå upp för en av sina drivkrafter att konsumera hållbart. I en tid då shoppingfrossa och erbjudanden som många gånger uppmuntrar till överflödig konsumtion tar över, står Moonsun Organic starkt med sitt initiativ att istället stödja Naturskyddsföreningens kampanj Operation: Rädda bina.

Beeswax Body Oil

En av Moonsun Organics mest populära produkter är Beeswax Body Oil en återfuktande och mjukgörande kroppsolja med bland annat bivax från ekologisk biodling, havtorn och en doft av citrongräs. Det var just bivaxoljans popularitet som väckte idén att denna gång välja en annan väg än rabatter i samband med Black Friday. Under BeeFriday kommer Moonsun Organic istället att donera 10% av försäljningsvärdet av alla produkterna på sin hemsida till Naturskyddsföreningens projekt Operation: Rädda bina

 

Alla kan göra något 

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något, så tror vi på Moonsun Organic att vi kan skapa goda förändringar med flera vinnare.

- Som litet företag har vi naturligtvis begränsade möjligheter att påverka medveten konsumtion, men vi välkomnar alla företag att göra det man kan för att skapa förändring. Genom att stödja projektet Operation: Rädda bina tar Moonsun ställning och ger vårt stöd till bevarandet av vilda bin och andra pollinerande insekter, som är avgörande för vårt ekosystem och vår planets välbefinnande, säger Lillemor Svensson på Moonsun Organic AB.

 

Ett återkommande initiativ

Bee Friday är inte bara en tillfällig kampanj; det är ett uttryck för Moonsun Organic of Sweden's engagemang för hållbarhet, strävan att främja ekologiskt medvetna val och vara en förebild för miljömedvetenhet inom skönhetsbranschen. Bee Friday-kampanjen kommer att pågå från den 20 november till och med den 28 november, för att på så sätt också täcka in Giving Tuesday som är just den 28 november 2023. Moonsun hoppas att detta initiativ är början på ett återkommande stöd för bevarandet av våra bin, men också andra aktiviteter som driver medveten konsumtion framåt.

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Här hittar du Moonsun Organics ljuvliga produkter.