Vår historia

Historik

Efter utbildningar till holistisk- och naturkosmetiska hudvårdsterapeuter och aromaterapeuter öppnades den första naturkosmetiska butiken/salongen Moonsun i Stockholm. Året var 2004. I över 10 år arbetade vi med ansikts- och kroppsbehandlingar, där vi träffade och behandlade kunde med många olika hudtyper och hudproblem. Vi såg vad som fungerade på huden. Med rätt råvaror med hög kvalitet och rätt dosering - tillsammans med vår unika kunskap - gjorde underverk för de flesta hudtyperna - oavsett kön. 

Arbetsnamnet på den här kärleksfulla serien blev ”Love your Skin”, eftersom vi tycker att man ska ge det bästa och det mest kärleksfulla till huden och samtidigt vara snäll mot miljön. Ren ärlig hudvård när den är som bäst.

2011 introducerade vi vår egen produktserie Moonsun Organic of Sweden. Alla produkterna i serien är unisex och passar både kvinnor och män. Det i sig är extremt klimatsmart. Det ger en mer hållbar konsumtion när en hel familj kan använda en serie. Det blir mindre svinn, färre transporter och färre förpackningar .

-Vi vill uppnå skönhet som är hållbar både människan och planeten vi bor på.

Välkommen till Moonsuns underbara värld!