Moonsun Filosofi

Moonsuns filosofi

Moonsun Organic of Sweden är ett prisvinnande holistiskt unisex hudvårdsmärke från Sverige, med ljuvliga produkter fyllda av aromaterapi för en djupare effekt på huden. Skönhetsvård som är hållbar, både för natur och människan. Lycka för både kropp och själ.

Serien är adaptogen vilket betyder att produkterna anpassar sig efter olika hudtyper. Detta gör att våra produkter passar både kvinna och man, dag och natt, från yngre tonårshud till en åldrande hud.

Ren, ärlig hudvård när den är som bäst.

Love Your Skin!


Nyckelvärderingar

  • Vi producerar en klimat- och miljövänlig hudvårdsserie, som är 100 % naturlig, effektiv, ren och ärlig.
  • Vi tror på att en välformulerad naturlig hudvårdsprodukt kan ge flera användningsområden.
  • Vi tror inte på massproduktion, och producerar varje produkt med omtanke och i mindre partier.
  • Vårt arbete är holistiskt, i linje med naturen.
  • Vi håller det enkelt. 

En produkt – flera användningsområden och flera användare

Moonsuns produkter är baserade på noga utvalda ingredienser och aromaterapi. Detta gör att serien är adaptogen, vilket betyder att våra produkter anpassar sig efter olika hudtyper, åldrar och även personer med problemhy så som t.ex. akne och rosacea.

Alla produkterna i serien är unisex och passar både kvinnor och män. Det i sig är otroligt klimatsmart. Det ger en mer hållbar konsumtion när en hel familj kan använda en serie. Det blir mindre svinn, färre transporter och färre förpackningar. 


Miljövänliga förpackningar
Våra förpackningar är av återvunnet glas eller återvunnen plast, och har den högsta miljöklassificeringen för plastflaskor (PCR).

Naturligtvis är de återvinningsbara igen. 

Vi använder korkar i stället för pumpar för att minska plastkonsumtionen så mycket som möjligt och för att göra det enklare att använda upp hela produktens innehåll.

Vi använder oss inte av någon ytterförpackning av kartong, och minskar därför avfallsmängden.

Bli en miljöhjälte

Balans är centralt för oss. En hud i balans och harmoni i själen. Vi tror att välformulerade produkter, där en produkt har flera användningsområden och flera användare, med miljövänliga förpackning, ger en strålande hud, kropp och själ, och gör samtidigt så lite påverkan på miljön som möjligt.

Så när du använder vår multifunktionella serie av produkter får du inte bara en välmående hud, balans och långvariga resultat, du blir också en klimat- och miljöhjälte.

Ren, ärlig hudvård när den är som bäst